Evenimente

Întâlnirea Comunității Caspa.ro cu Medalia Medeleanu va avea loc pe 17 noiembrie

Comunitatea Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro se întâlnește miercuri, 17 noiembrie 2021, de la ora 14.00 pe platforma Zoom. Alături de recunoscuta jurnalistă Melania Medeleanu încercăm să găsim soluții pentru a identifica proiecte comune, în care să implicăm diverse organizații nonguvernamentale și să demonstrăm că împreună suntem mai puternici.

Read More

8 noiembrie – Ziua Internațională a Radiologiei

Ziua Internațională a Radiologiei este un eveniment organizat anual cu scopul de a crește nivelul de conștientizare asupra rolului radiologiei în cadrul unor îngrijiri de sănătate sigure, precum și pentru a îmbunătății înțelegerea rolului pe care medicii radiologi și tehnicienii îl joacă în cadrul procesului de acordare a îngrijirilor de sănătate.

Read More

Comunitatea CASPA.ro se întâlnește pe 20 octombrie pentru a discuta despre prevenția prin instrumente digitale

Miercuri, 20 octombrie, ne întâlnim la cea de-a 12-a ediție a dezbaterilor digitale Caspa.ro, pentru a  afla cum putem face prevenție personalizată utilizând instrumente digitale inovatoare. Discutăm despre “ALPREVIA: prima aplicație de prevenție personalizată. Soluția științifică la o problemă reală în România”.

Read More

Siguranța mamelor și nou-născuților – tema întâlnirii Comunității Caspa.ro din septembrie

Inechitatea accesului la serviciile de sănătate, educația precară și modul de organizare al sistemului din România sunt principalele bariere, care nu permit creșterea siguranței mamelor și nou-născuților în România. Acestea au fost principalele concluzii ale întâlnirii Comunității OSC Caspa.ro – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți, de la finalul lunii septembrie.

Read More
Loading