Conferința ”Diabetul zaharat și bolile asociate”, ediția a II-a: 8 – 9 decembrie 2021

Dec 3, 2021 | Evenimente, Noutăţi

Sub egida Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași, se va desfășura cea de-A doua ediție a Conferinței „Diabetul zaharat și bolile asociate”. Evenimentul este unul exclusiv online și va avea loc în perioada 8-9 decembrie 2021.

La ora actuală, aproape toate specialitățile medicale și chirurgicale se întâlnesc zilnic cu pacienți cu diabet zaharat.

Progresul rapid al noțiunilor științifice adiacente persoanei cu diabet face ca standardul de aur pentru o îngrijire de bună calitate să fie reprezentat de o echipă multidisciplinară complexă, care să grupeze la un loc un mare număr de specialiști din domenii diverse.

Acești profesioniști din ariile respective de supraspecializare trebuie, la rândul lor, să își dezvolte un limbaj comun și o abordare coerentă și complementară, lucru care nu este posibil decât dacă își aduc reciproc la cunoștință, în mod sistematic, noutățile care au survenit în fiecare dintre domeniile lor de activitate.

În cadrul Conferinței „Diabetul zaharat și bolile asociate”, experți din diverse domenii medicale și profesioniști ai învățământului universitar își reunesc forțele pentru a aduce la zi informația referitoare la diversele forme și asocieri clinice pe care le poate prezenta diabetul zaharat în practica medicală curentă.

Participanții la această conferință vor avea ocazia să-și completeze noțiunile clinice care le sunt necesare îngrijirii pacientului cu diabet zaharat care asociază diverse alte patologii.

 

Detalii privind înscrierea puteți găsi AICI